Boendestödjare med samordnaruppdrag

Vill du arbeta i en vacker parkmiljö belägen vid Årstaviken?

Vi bedriver särskola, dagligverksamhet och elevhem/korttids sedan 1958 i den gamla Herrgården med tillhörande byggnader.

I våra korttidsboende arbetar du varierande arbetstider, med betoning på dagtid, med barn och ungdomar med funktionsvariationer och stora omvårdnadsbehov. Du får ett omväxlande, spännande och utmanande arbete med fina kollegor, där du med trygghet och värme och en stor portion tålamod gör dessa barn och ungas fritid till en stimulerande men också trygg och förutsägbar plats.

Vi söker dig som har adekvat erfarenhet och kunskap av neuropsykiatriskt omsorgsarbete och kan jobba i komplexa ärende inom autismspektrumstörning, begåvningsnedsättning, tvång- och ritualsproblematik till vårat Korttidsboende. Du bör vara utbildad inom vård & omsorg samt ha arbetat i minst 3 år med målgruppen. Du behöver ha erfarenhet av olika dokumentationssystem, vi använder bl.a ParaSol ,därför måste du behärska svenska i både tal och skrift.

Tjänsten är en kombinerad tjänst där du arbetar 50% administrativt, då du har ansvar för att ombesörja och säkra den dagliga driften, tillsätta vakanser och avvikelserapportera anställda i vårt tidredovisningssystem. Övriga 50% arbetar du i omsorgen med våra barn och ungdomar, enligt schema. Har du dessutom kunskap inom TAKK, AKK samt gått Studio 3 (lågaffektivt bemötande) är det en merit, men inget krav.

Vi ser särskilt till personlig lämplighet för tjänsten

Utdrag ur belastningsregistret är en förutsättning för anställningen.

Vi kommer att kalla till intervju löpande under hela annonseringsperioden, vilket medför att tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonseringsperioden löpt ut.

Bifoga CV och personligt brev i ansökan.

Mejla ansökan till menekse.kucukgol@arstagard.se

Logga in för mer information